Home     Projecten   Contact
Context Media
  Product

Context Media bespreekt met u uw doelstelling, doelgroep en boodschap. Aan de hand van deze gegevens wordt een mediavoorstel ontwikkeld met als doel uw doelgroep te bereiken, te boeien en te binden (3 x B). Afhankelijk van de doelstelling wordt een keuze gemaakt voor een tweedimensionaal of een driedimensionaal concept en wordt een mediamix hiervoor samengesteld die bestaat uit meters, minuten, millimeters en megabytes (4 x M).

M: Meters beursorganisatie of deelname, evenementenbegeleiding, winkelpresentatie: Context Media adviseert, ontwikkelt en organiseert en werkt hierbij samen met de beste toeleveranciers.
   
M: Minuten beeld en/of geluid t.b.v. radio, tv, bedrijf- of winkelpresentatie. Context Media verzorgt scripting, timetables, zenderselectie en bemiddelt voor u in de breedste zin. Opname en bewerking van video en audio gebeurt onder regie van Context Media.
   
M: Millimeters uw geschreven en gedrukte boodschap in tijdschriften, leaflets of presentatiemappen. De basis van Context Media vloeit voort uit het geschreven woord, ofwel ‘dat wat blijft’. Onze teksten op basis van uw input zijn volledig en beknopt, boeien en binden.
   
M: Megabytes uw virtuele boodschap op het wereldwijde internet. Context Media begeleidt u bij de tot stand koming van uw eigen website. Indien gewenst kan ook het onderhoud hiervan door ons worden verzorgd.